Vacancies

Customers worldwide praise our flexibility and entrepreneurial spirit. They virtually always get what they ask for, on time and with a smile. Our secret? We’re a team of goal-oriented personalities pursuing the common ambition of personal and professional growth. Make it happen. Anything. Want to join us?

Jobs

Fulltime - Junior or Medior Support Engineer

Als support medewerker ben je het “visitekaartje” van Worldstream. Je bent het 1e aanspreekpunt van onze klanten voor het opl...

Fulltime - Junior or Medior Support Engineer

Jobs

Fulltime - Medior or Senior Developer

Binnen de afdeling Development (10 FTE) ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van onze backend- en frontendsyste...

Fulltime - Medior or Senior Developer
Jobs Monday, August 17, 2020

Fulltime - Junior or Medior Support Engineer

Als support medewerker ben je het “visitekaartje” van Worldstream. Je bent het 1e aanspreekpunt van onze klanten voor het oplossen van (technische) vraagstukken.

Jobs Monday, August 17, 2020

Fulltime - Medior or Senior Developer

Binnen de afdeling Development (10 FTE) ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van onze backend- en frontendsystemen. Je bent een belangrijke spil in het automatiseren van processen en het bedenken en ontwikkelen van nieuwe features voor onze klanten én medewerkers. Om je nieuwe idee te ontwikkelen, spin je een container op om verschillende frameworks te testen. Vervolgens schiet je een merge request in zodat collega’s jouw code kunnen reviewen. Ook jij reviewt regelmatig code van collega’s. Ondertussen controleert de buildserver jouw code quality, “better safe than sorry”. Een uurtje later staat jouw aanpassing in productie.

Jobs Monday, August 17, 2020

Fulltime - Provisioning Engineer

Binnen de afdeling Support ben je verantwoordelijk voor het opleveren van bestellingen, het beheren van de voorraden en het installeren van server racks en bekabeling. Daarnaast ondersteun je onze support engineers bij het vervangen van hardware en het uitvoeren van upgrades op de systemen van onze klanten.

Jobs Friday, August 14, 2020

Fulltime - Financial Controller

Heb jij een drang naar verbetering? Ben je pragmatisch en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe finance collega? Een functie waar je je ervaring in kwijt kunt en dagelijks nieuwe uitdagingen tegenkomt. Met ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen. Worldstream zoekt op korte termijn een ervaren controller met een “hands on” mentaliteit.